Eleanor Rigby Tutorial/Ukelele Les

Om ukelele te leren spelen, heb je niet zoveel nodig! Het is een stuk makkelijker dan gitaar leren spelen. Ik ga me de komende tijd wat meer op Ukelele Tutorials richten; korte, duidelijke en makkelijke ukelele lessen dus. Dus als je nog een tip of idee hebt voor een nummer, laat het me hieronder weten! Voor vandaag heb ik gekozen voor een super easy nummer van de Beatles: Eleanor Rigby. Je hebt er namelijk maar twee akkoorden voor nodig!

De les is in het begin gericht op super easy ukelele leren spelen; voor beginners dus. Later in het filmpje leg ik wat meer uit over hoe je variatie in het nummer kunt brengen. Door de aanslag met je rechterhand anders te spelen, bijvoorbeeld. En door loopjes te creëren door het akkoord heen, met je linkerhand. Het brengt het nummer meteen naar een hoger level.

Ik hoop dat je wat aan deze les hebt. Laat je je reactie hieronder achter? Ik ben erg benieuwd wat je van de les vindt!

Groetjes en veel kijk- en speel plezier!

Evelyn

Eleanor Rigby Ukelele Tutorial/Les:

Het origineel van de Beatles vind je hier terug:

Groetjes en veel ukelele plezier!

Evelyn

Hier kun je ook overige covers bekijken:

Smells like teen spirit Venus – Blue Suede Shoes – Here comes the sun – Suspicious Minds – I’m yours – Club Tropicana – Black Horse & a Cherry Tree – Like the way I do – Drive By

Ukelele4u

Ukelele Workshops en (Online) Ukelele Lessen

6 gedachten over “TWEE Super SIMPELE Ukelele Akkoorden! ELEANOR RIGBY (Beatles) op Ukelele | Ukelele Lessen”

  1. Ik heb met veel plezier dance the night away en eleonor rigby beluisterd. Maar, omdat mijn ukelele nog niet binnen is, heb ik het maar meegespeeld met mijn dwarsfluit. Ik vind dat de ukelele en de dwarsfluit mooi samen klinken. Zodra mijn ukelele binnen is, begin ik meteen met leren spelen.
    Jos.

Reacties zijn gesloten.

Ontdek meer van Ukelele4U

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder