Ukelele Cover – Blue Suede Shoes

Blue suede shoes van Elvis Presley

Let’s make some Rock and Roll Music! Ik speel hier een cover van Elvis’ Blue Suede Shoes. Wat vind je ervan? Heb je Blue Suede Shoes ook al eens gespeeld op je ukelele? Ik ben heel benieuwd naar jouw ukelele ervaringen, dus laat gerust een berichtje achter onder dit artikel!

Start vandaag nog met je gratis eerste ukelele les en leer Rock and Roll spelen!

Pak die ukelele nou eens van de kast, of schaf hem nu eindelijk eens aan (voor aanschaf tips kijk op deze pagina) en ga nu eindelijk eens starten met ukelele spelen! Ik neem je stap voor stap mee om je te leren ukelele spelen. De cursus heeft 7 lessen en staat boordevol tips. Hier kun je de Gratis Ukelele Startcursus aanvragen.

Je krijgt dan een E-book met alle basisbeginselen van het ukelele spelen. Er staan bekende (pop) songs, teksten en akkoorden in en je krijgt gratis toegang tot het besloten leden gedeelte. In dit besloten ledengedeelte (via mail krijg je een link toegestuurd) krijg je toegang tot de bijbehorende (gratis) videolessen en deze staan  boordevol tips en trucs en als bonus krijg je ook nog (meespeel) audio materiaal. 

Dus ga er gauw heen en download nu nog je Startcursus Ukelele Speel Je Zo en ga lekker aan de slag met je eigen ukelele!

Let’s Uke and Roll, baby!

 

Hier kun je ook overige covers bekijken:

Smells like teen spirit Venus Suspicious Minds Here comes the sun I’m Yours

 

 

Ukelele4u

Ukelele Workshops en Ukelele (Online) Cursussen 

Trackbacks & Pings

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: