I’m Yours | Ukelele Cover

I’m Yours

Haal de zon in je huis met dit zonnige nummer van Jason Mraz ‘I’m yours’. Het is een makkelijk nummer om te spelen; met de akkoorden C, Am, F en G heb je het grootste deel van het lied al gespeeld. Komt er af en toe nog een D voorbij.

Zo’n beetje alle nummers kun je op verschillende niveaus spelen. Dit nummer leent zich bij uitstek om er ook een makkelijke versie van te spelen. Heb je interesse om zoiets als dit te leren spelen op de ukelele? Vraag dan hier de Gratis Ukelele Cursus met bijbehorende videolessen (in de ledensite) aan en merk hoe snel je ukelele kunt leren spelen.

 

Groetjes en veel ukelele plezier!

Evelyn

Hier kun je ook overige covers bekijken:

Smells like teen spirit Venus  Blue Suede Shoes Here comes the sun Suspicious Minds

 

Ukelele4u

Ukelele Workshops en Ukelele (Online) Cursussen 

Trackbacks & Pings

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: