Here comes the sun 

Gisteren morgen werd ik wakker met het heerlijke ochtendzonnetje… Ik kreeg meteen ‘Here comes the Sun’ van the Beatles in mijn hoofd 😁. Eigenlijk kreeg ik ook meteen zin om dat nummer op de uke te gaan spelen. Zo gezegd, zo gedaan, en omdat het zo’n heerlijk weer bleef, wilde ik het eigenlijk ook meteen vastleggen. Heb mijn spullen ingepakt, heb een mooi plekje in de buurt opgezocht en ben ‘Here comes the Sun’ in de zon op ukelele gaan spelen en meteen opgenomen. Ik vond het wel spannend, want soms kwamen er mensen langs gelopen, die even bleven kijken 😊.

Omdat je de wind af en toe hoort en ook wat verkeer, heb ik het ook meteen opgenomen op audio in mijn thuisstudio. Dus eerst zie je het filmpje bij het water in het gras, en daarna heb ik de ‘studio-versie’ ☺ erachter gezet. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik weet dat veel mensen zich afvragen wat je eigenlijk met de ukelele kunt. Ik denk dat je er heel veel mee kunt. Behalve heel blij worden, kun je er ook een heel lekker stuk muziek op maken! Wat vind je ervan? Ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie achterlaat.

Groetjes en een fijne, zonnige dag toegewenst vandaag! Evelyn

Ukelele4u

Ukelele Workshops en (Online) Ukelele Lessen

Hier kun je ook overige covers bekijken:

Smells like teen spirit Venus  Blue Suede Shoes Here comes the sun Suspicious Minds

1 gedachte over “Here comes the sun – Cover op ukelele”

Reacties zijn gesloten.