Smells Like Teen Spirit | UKULELE COVER

Smells like teen spirit… Dit weekend is het alweer 24 jaar geleden dat Kurt Cobain overleed. Pfff wat een tijd alweer en wat zonde weer van zo’n talent… Hoorde ook bij de club van 27, net als zovelen (waaronder Amy Winehouse). Wat is dat toch bij die artiesten?

Hoe dan ook, wat een lekkere muziek maakte hij met zijn band Nirvana. Dat je Smells Like Teen Spirit ook heel goed op ukelele kunt spelen, laat ik in deze video hieronder zien. Althans daartoe waag ik een poging. Het is mijn versie/cover van het nummer.

Oh ja, ik kreeg nog de opmerking op Facebook, dat ik de uke vergat kapot te slaan op het laatst, omdat Kurt dat ook altijd deed. Hahaha! Ja ahum, zeker… dus… toch hou ik liever mijn uke heel, zodat ik er de volgende keer weer op kan spelen. Wel zo handig 😉 of ben ik toch een watje?

Maar wel een goeie bak!

Enjoy!

Groetjes, Evelyn

Ukelele4u

Ukelele Workshops en (Online) Ukelele Lessen

Hier kun je ook overige covers bekijken:

I’m yours Venus  Blue Suede Shoes Here comes the sun Suspicious Minds

4 gedachten over “Smells Like Teen Spirit | UKULELE COVER”

  1. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I don’t know who you are but definitely you’re going to
    a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

Reacties zijn gesloten.