Smells Like Teen Spirit | UKULELE COVER

Smells Like Teen Spirit | UKULELE COVER

Smells like teen spirit… Dit weekend is het alweer 24 jaar geleden dat Kurt Cobain overleed. Pfff wat een tijd alweer en wat zonde weer van zo’n talent… Hoorde ook bij de club van 27, net als zovelen (waaronder Amy Winehouse). Wat is dat toch bij die artiesten?

Hoe dan ook, wat een lekkere muziek maakte hij met zijn band Nirvana. Dat je Smells Like Teen Spirit ook heel goed op ukelele kunt spelen, laat ik in deze video hieronder zien. Althans daartoe waag ik een poging. Het is mijn versie/cover van het nummer.

Oh ja, ik kreeg nog de opmerking op Facebook, dat ik de uke vergat kapot te slaan op het laatst, omdat Kurt dat ook altijd deed. Hahaha! Ja ahum, zeker… dus… toch hou ik liever mijn uke heel, zodat ik er de volgende keer weer op kan spelen. Wel zo handig ūüėČ of ben ik toch een watje?

Maar wel een goeie bak!

Enjoy!

Groetjes, Evelyn

 

Ukelele4u

Ukelele Workshops en Ukelele (Online) Cursussen 

 

 

Hier kun je ook overige covers bekijken:

I’m yours¬†Venus¬†¬†Blue Suede Shoes¬†Here comes the sun¬†Suspicious Minds

Trackbacks & Pings

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: