Bekijk Ukelele4U op Facebook voor de laatste Recensies en meer info

Ervaringen met Ukelele4U

  • Ik vond de workshop heel leuk en gezellig. De tijd is voorbij gevlogen! Best al heel veel geleerd en dat in 2 uur. Leuk ook dat je met 3 akkoorden al een paar liedjes kan spelen. Ik vind deze workshop echt een aanrader!
  • Ik vond de workshop goed te volgen. Er was een goede trapsgewijze opbouw en Evelyn had goed zicht op de vorderingen en haperingen van de deelnemers. Ik vond het leuk, gezellig en niet te moeilijk.
  • Ik vond de workshop super leuk! Er heerste een leuke sfeer tijdens de workshop en je leert een melodie én akkoorden te spelen! Evelyn's uitleg was duidelijk, had goede aandacht voor de deelnemers en toen het even nodig was, vertraagde ze wat. Ik vind dit een leuke workshop!
  • Ik vond de workshop erg leuk. De ukelele heeft een grappig geluid. De uitleg van Evelyn vond ik erg duidelijk en wat ik sterk van de workshop vind, is dat je tijdens deze workshop al direct nummers kunt spelen. En het is leuk om samen te spelen en muziek te maken!
  • Ik vond de workshop leuk, gezellig en leerzaam. Het cursusmateriaal ziet er goed verzorgd uit en is duidelijk. Wat ik goed vind van de workshop is dat je steeds de kans krijgt om op je eigen manier uit te proberen. En wat krijg je snel resultaat en kun je al liedjes spelen! Ik vond het top!
  • Ik vond de workshop leuk, gemakkelijk en toegankelijk voor alle niveau's. Je krijgt een goede mix van activiteiten tijdens de workshop en je pakt het snel op, dus dat werkt motiverend. De workshop duurt precies lang genoeg. Dit is een leuke, boeiende workshop om te doen.
BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn