Black Horse – Van een Zwarte Knol en een Kersenboom :-) Ukelele Cover

Black Horse and a Cherry Tree

KT Tunstall is één van mijn favoriete singer-songwriters; ze maakt en heeft erg mooie muziek gemaakt. Helaas hoor je niet zo heel vele meer van haar hier in Nederland. Toen het liedje over die Zwarte Knol 😉 Black horse and a cherry tree uitkwam, wilde ik het ook zelf spelen. Maar pas door haar optredens online terug te zien, kwam ik erachter dat zij voor dit nummer (live althans) gebruik maakte van een Looper. Daardoor werd het nummer extra strak en kon ze het ook alleen performen.

Ik speel het al tijden op gitaar, en nu natuurlijk op de ukelele en ik vind dat het op ukelele zeker ook goed klinkt! Ik gebruik hiervoor een lage G snaar, zodat het nummer iets meer ‘body’ krijgt. En nee, ik gebruik voor mijn versie van Black Horse and a cherry tree (nog) geen Looper.

Ben benieuwd wat je ervan vindt.

 

Groetjes en veel ukelele (luister- en speel-) plezier!

 

Evelyn

Hier kun je ook overige covers bekijken:

Smells like teen spirit Venus – Blue Suede Shoes – Here comes the sun – Suspicious Minds – I’m yours – Club Tropicana

 

Ukelele4u

Ukelele Workshops en Ukelele (Online) Cursussen 

 

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: