TUTORIAL ukelele – Hoe maak je het B akkoord of andere barré akkoorden?

Ukelele Tutorial – Hoe maak je het B akkoord? TIPS & TRICKS

Hier weer een (iets te) blije video van mij 🙂 met een ukelele tutorial. Ik kreeg onlangs de vraag binnen of ik nog tips heb, bij het maken van het B akkoord op de ukelele.

Die heb ik zeker en kun je in onderstaande video terugzien. Eenmaal als je het akkoord beheerst, kun je het vaak terug laten komen in nummers die je speelt. Zo gebruik ik het akkoord ook bij Blue Suede Shoes die je in mijn cover kunt terug zien en dan maak ik een sliding tussen de Bes en de B. Daardoor krijg je een cool effect bij het spelen van Blue Suede Shoes.

Ik hoop dat je wat aan mijn ukelele tutorial hebt. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat je dan hieronder een berichtje achter, dan beantwoord ik ze meteen!

Zijn er onderwerpen van de ukelele, waarmee ik je zou kunnen helpen in een vlog of blog? Laat het me weten en dan maak ik er een vlog van.

Groetjes!

Evelyn

Ukelele4u

Ukelele Workshops en Ukelele (Online) Cursussen 

 

 

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: