Ukelele Tutorial – Hoe maak je het B akkoord? TIPS & TRICKS

Hier weer een (iets te) blije video van mij 🙂 met een ukelele tutorial. Ik kreeg onlangs de vraag binnen of ik nog tips heb, bij het maken van het B akkoord op de ukelele.

Die heb ik zeker en kun je in onderstaande video terugzien. Eenmaal als je het akkoord beheerst, kun je het vaak terug laten komen in nummers die je speelt. Zo gebruik ik het akkoord ook bij Blue Suede Shoes die je in mijn cover kunt terug zien en dan maak ik een sliding tussen de Bes en de B. Daardoor krijg je een cool effect bij het spelen van Blue Suede Shoes.

Ik hoop dat je wat aan mijn ukelele tutorial hebt. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat je dan hieronder een berichtje achter, dan beantwoord ik ze meteen!

Zijn er onderwerpen van de ukelele, waarmee ik je zou kunnen helpen in een vlog of blog? Laat het me weten en dan maak ik er een vlog van.

Groetjes!

Evelyn

Ukelele4u

Ukelele Workshops en (Online) Ukelele Lessen

1 gedachte over “TUTORIAL ukelele – Hoe maak je het B akkoord of andere barré akkoorden?”

Reacties zijn gesloten.