fbpx

Workshop Ukelele in jouw buurt

 

Wat is er nou leuker dan samen of alleen naar één van de workshops ukelele te komen? In twee-en-een-half uur tijd kun je kennismaken met dit grappige en veelzijdige muziekinstrument. Je leert hoe je de uke vast moet houden, hoe deze te stemmen is en dan ga je snel aan de gang om bekende popliedjes te spelen op de uke.

Workshop ukelele voor iedereen

De workshop is bestemd voor iedereen, ook als je geen ervaring of kennis met muziek of muzieknoten hebt of als denkt dat je niet genoeg aanleg hebt voor muziek!

Gezelligheid, plezier en ontspanning staan voorop bij dit uitje. Laat je eens verrassen en kom naar deze gezellige workshop!

 

Voor de ukelele (die je in bruikleen krijgt) en het cursusboekje wordt gezorgd. Koffie en thee zijn (bijna) altijd inbegrepen en bij sommige workshops is er zelfs gebak!

Plezier en ontspanning

Het enige dat je hoeft mee te brengen is je goede humeur en een frisse dosis zin in een leuke, ontspannen workshop! Eentje die je je blijft herinneren. Lees hier wat anderen van de workshop vonden.

Tenslotte nog een kleine waarschuwing!

Waarschijnlijk krijg je het ‘ukelele-virus’ te pakken door deze workshop! En of je daar nog van af komt…

–> Kijk onder de foto’s voor de data en plaatsen van de workshops:YouTube Ukelele4u Kanaal

Vrijdag 21 augustus

Vrijdag 21 augustus

Ukelele Workshop, Leusden

Uitverkocht
Vrijdag 21 augustus

Zaterdag 19 september

Ukelele Workshop,  Den Bosch

Uitverkocht
Vrijdag 2 oktober

Vrijdag 2 oktober

Ukelele Workshop, Laren

Uitverkocht

 

Zaterdag 3 oktober

Zaterdag 3 oktober

Ukelele Workshop, Dordrecht

Uitverkocht

 

Zaterdag 17 oktober

Zaterdag 17 oktober

Ukelele Workshop, Vinkeveen

Uitverkocht
Zaterdag 17 oktober

Zaterdag 31 oktober

Ukelele Workshop, Tilburg

Uitverkocht
Block 3

 

 

Block 4

 

 

Bekijk Ukelele4U op Facebook

Wat vinden zij van de Workshop Ukelele?

Reacties van deelnemers
  • Ik vond het heel leuk om met de ukelele workshop mee te doen! Ik heb een goede basis gehad om mee verder te gaan. De uitleg in de workshop is helder en goed opgebouwd! ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan collega’s, vrienden en familie!
  • Ik vond de ukelele workshop geweldig! Ik vond het super om de ukelele uit te proberen en Evelyn legt super helder uit. Het was erg gezellig en deze workshop is zeker een aanrader! Ga zo door, Evelyn!
  • Ik twijfelde heel erg om de stap te nemen om naar een workshop te gaan. Ik heb me last minute aangemeld en ik ben blij dat ik dat heb door gezet! Ik vond het Heel Leuk! De workshop was gezellig en leerzaam. Ik speelde vooraf niet echt een instrument; ik heb wel eens een beetje gitaar, piano en blokfluit gedaan. Ik vond de uitleg van Evelyn duidelijk. Bedankt en tot ziens!
  • Noten?? ik kan geen noot lezen. En dat blijkt niet nodig te zijn bij het bespelen van een ukelele. Na een workshop van Eveline, heel duidelijk en enthousiast gegeven, kon ik aan het eind toch een liedje spelen. Zeker een aanrader voor mijn collega's.