fbpx

Workshop Ukelele bij uw Bedrijfsactiviteit?

In de video ziet u een sfeerimpressie van de ukelele workshop, zoals ik u die kan bieden. Neemt u s.v.p. voor vragen of informatie contact met mij op. Vermeldt u daarbij om welke groepsgrootte (ongeveer) en een eventuele datum.

info@ukelele4u.nl –  06-49 71 89 05

Teambuilding Activiteit: Workshop Ukelele Spelen

Bent u voor uw team op zoek naar een leuke, maar wel zinvolle teambuilding activiteit? Zoekt u eens iets anders dan de gangbare workshops?

Ukelele4U biedt ukelele workshops op maat aan voor bedrijven, waarin er naast het leren spelen van de ukelele ook aandacht besteed wordt aan verbinding, middels communicatie, samenwerking en luisteren naar elkaar.

Cursisten krijgen tijdens de workshop een ukelele te leen (keuze uit veel verschillende maten en kleuren) en zij krijgen cursusmateriaal met info over de ukelele waarbij een aantal akkoorden aangeboden wordt. Het is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier eens kennis te maken met een muziekinstrument, waarbij uw team ook echt iets leert en dat allemaal in een plezierige sfeer. 

U zult verrast zijn, hoe snel uw medewerkers (ook als zij geen muzikale achtergrond hebben en nog nooit een muziekinstrument hebben vastgehouden) al echt iets kunnen spelen op de ukelele. En met hoeveel plezier dat gepaard gaat. 

Er wordt aandacht besteed aan ritmes, om de beurt spelen en  samenspelen. Uw team krijgt de gelegenheid om eens in een hele andere setting met elkaar te werken, op een leuke, interactieve, muzikale en gezellige manier.  Uiteindelijk wordt er naar een  eindresultaat gewerkt, waarbij de cursisten zelf en eventueel in groepjes minimaal  één song gaan spelen. Afhankelijk van uw wensen is het ook mogelijk dat groepjes naar een ukelele eindpresentatie toe werken. Vooraf kunt u in een overleg precies uw wensen hierover duidelijk maken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van extra muzikale ondersteuning door middel van een ritmebox. Mede hierdoor wordt het spelen van het resultaat als een succes ervaren.

De workshop-leidster (Evelyn) is zeer ervaren in het werken met (grote) groepen en houdt tijdens de workshop het groepsproces goed in de gaten en stuurt waar nodig bij en zorgt dat iedereen aangehaakt blijft.

U kunt de workshop naar uw wensen in uw programma inplannen;

Het is mogelijk om een korte workshop van een uur of ander half uur af te nemen, ter inspiratie en verfrissing tijdens uw teamactiviteit. Het is ook mogelijk om een volledig dagdeel te besteden aan de workshop. En alle mogelijkheden die daartussen zitten, zijn bespreekbaar. 

De workshop kan op uw locatie gehouden worden, of eventueel in overleg kan ik een locatie voor u regelen. 

Wilt u meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan, met vermelding van de mogelijke workshop datum en groepsgrootte.

Maximaal 25 deelnemers per workshop.

Hartelijke groet, 

Evelyn Brouwers

Fotografie: Anna Driessen

 

 

Tel. 06-49 71 89 05

 

Ukelele4U en Bedrijven/Teams

Zij hebben al een WORKSHOP UKELELE van Ukelele4U gevolgd:

Volg ons op Facebook

Wat vonden zij van de workshop ukelele?

Reacties van deelnemers van de workshop
 • Ik vond het erg leuk dat ik al zo snel een ‘liedje’ kon spelen! Ik was erg nieuwsgierig naar het uitproberen van de ukelele en ik heb ervan genoten. De workshop is echt een aanbeveling; het was weer eens wat anders.
  Het is een mooie combi van plezier, iets nieuws doen en samenwerken. Deze ukelele workshop zou een mooie opwarmer of intermezzo kunnen zijn voor een meerdaagse training! Ik vond het geweldig leuk!
 • Evelyn spreekt duidelijk en is heel geduldig. Ik heb echt een heel vrolijke, leerzame avond gehad. Ik vond het wonderlijk om zo snel een leuk geluid uit een instrument te krijgen. En dat terwijl ik nog nooit een instrument bespeeld heb. Deze workshop beveel ik zeker aan om te gaan doen!
  Wat heb je een geduld, Evelyn! En je enthousiasme is ook erg aanstekelijk! Ik vond de workshop erg leuk, we hebben veel gelachen en toch al snel een aardig stuk gespeeld. Ik vond het erg leuk om de uke eens uit te proberen. Het was helemaal nieuw voor mij en was heel nieuwsgierig aan de voorkant. Deze workshop ukelele is leuk in groepen en een mooie ijsbreker met een leuk resultaat!
 • Ik vond de workshop leuk! De uitleg was goed en duidelijk en hoewel een beetje moeilijk, vond ik het top om de ukelele eens een keer uit te proberen. Deze workshop is zeker een aanbeveling waard!
  Ik speelde al gitaar en vond het heel leuk om de ukelele eens te proberen… en nu ik dat gedaan heb, ga ik misschien wel voor een vervolg! Ik heb een erg leuke avond gehad!
 • Ik vond de workshop super leuk!! Een echte energizer! Ik vond het ontzettend leuk om de ukelele tijdens de workshop eens te kunnen uitproberen. Ik heb ontzettend gelachen en heerlijk gespeeld.
  Ik vond de ukelele workshop een heerlijke, makkelijke instap die toch ook naar meer smaakt. Mooie instap. Ik speelde vroeger saxofoon en dat is natuurlijk iets heel anders dan ukelele. Ik vond het erg leuk om de ukelele uit te proberen tijdens de workshop en het smaakt naar meer! Ik vond Evelyn een goede docent; je merkt dat ze ervaring heeft met groepen. Deze workshop zou ook leuk zijn voor bruiloften of feestjes.
 • Ik vond de ukelele workshop erg leuk, leerzaam en gezellig. Ik kon al (bas)gitaar spelen, maar Evelyn heeft goed rekening gehouden met de verschillen in niveau. Het was erg leuk, vooral het samen muziek maken.
  Ik heb heerlijk genoten van alle luchtigheid. Ik vond de ukelele tof; het was een leuke eerste kennismaking.
 • Ik vond de ukelele workshop erg tof! Ik vond het verrassend hoe snel het ging! Evelyn is een heldere juf :-) en deze workshop is zeker een aanrader!
  Ik heb nog nooit een muziekinstrument gespeeld, maar ik vond de ukelele workshop beter te doen dan ik had gedacht. Ik vond de uitleg van Evelyn duidelijk, enthousiast en ze was betrokken bij de groep. Bedankt hoor!