Workshop Ukelele bij uw Bedrijfsactiviteit?

In de video ziet u een sfeerimpressie van de ukelele workshop, zoals ik u die kan bieden. Neemt u s.v.p. voor vragen of informatie contact met mij op. Vermeldt u daarbij om welke groepsgrootte (ongeveer) en een eventuele datum.

info@ukelele4u.nl –  06-49 71 89 05

Teambuilding Activiteit: Workshop Ukelele Spelen

Bent u voor uw team op zoek naar een leuke, maar wel zinvolle teambuilding activiteit? Zoekt u eens iets anders dan de gangbare workshops?

Ukelele4U biedt ukelele workshops op maat aan voor bedrijven, waarin er naast het leren spelen van de ukelele ook aandacht besteed wordt aan verbinding, middels communicatie, samenwerking en luisteren naar elkaar.

Cursisten krijgen tijdens de workshop een ukelele te leen (keuze uit veel verschillende maten en kleuren) en zij krijgen cursusmateriaal met info over de ukelele waarbij een aantal akkoorden aangeboden wordt. Het is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier eens kennis te maken met een muziekinstrument, waarbij uw team ook echt iets leert en dat allemaal in een plezierige sfeer. 

U zult verrast zijn, hoe snel uw medewerkers (ook als zij geen muzikale achtergrond hebben en nog nooit een muziekinstrument hebben vastgehouden) al echt iets kunnen spelen op de ukelele. En met hoeveel plezier dat gepaard gaat. 

Er wordt aandacht besteed aan ritmes, om de beurt spelen en  samenspelen. Uw team krijgt de gelegenheid om eens in een hele andere setting met elkaar te werken, op een leuke, interactieve, muzikale en gezellige manier.  Uiteindelijk wordt er naar een  eindresultaat gewerkt, waarbij de cursisten zelf en eventueel in groepjes minimaal  één song gaan spelen. Afhankelijk van uw wensen is het ook mogelijk dat groepjes naar een ukelele eindpresentatie toe werken. Vooraf kunt u in een overleg precies uw wensen hierover duidelijk maken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van extra muzikale ondersteuning door middel van een ritmebox. Mede hierdoor wordt het spelen van het resultaat als een succes ervaren.

De workshop-leidster (Evelyn) is zeer ervaren in het werken met (grote) groepen en houdt tijdens de workshop het groepsproces goed in de gaten en stuurt waar nodig bij en zorgt dat iedereen aangehaakt blijft.

U kunt de workshop naar uw wensen in uw programma inplannen;

Het is mogelijk om een korte workshop van een uur of ander half uur af te nemen, ter inspiratie en verfrissing tijdens uw teamactiviteit. Het is ook mogelijk om een volledig dagdeel te besteden aan de workshop. En alle mogelijkheden die daartussen zitten, zijn bespreekbaar. 

De workshop kan op uw locatie gehouden worden, of eventueel in overleg kan ik een locatie voor u regelen. 

Wilt u meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan, met vermelding van de mogelijke workshop datum en groepsgrootte.

Maximaal 25 deelnemers per workshop.

Hartelijke groet, 

Evelyn Brouwers