Workshop Ukelele voor uw Team?

In de video ziet u een sfeerimpressie van de ukelele workshop, zoals ik u die kan bieden. Voor vragen of informatie neem svp contact met mij op via info@ukelele4u.nl of 06 49 71 89 05. Vermeldt daarbij svp om welke groepsgrootte datum het gaat.

Teambuilding Activiteit: Workshop Ukelele Spelen

Bent u voor uw team op zoek naar een leuke, maar wel zinvolle teambuilding activiteit? Zoekt u eens iets anders dan de gangbare workshops?

Ukelele spelen is in Nederland en België inmiddels een populaire activiteit geworden voor jong en oud. Maar niet iedereen is zelf al met de ukelele in aanraking gekomen. Hoe leuk is het om dit vrolijke instrument voor uw team in te zetten bij een zakelijke of informatieve dag? Evelyn van Ukelele4U heeft jarenlange ervaring in het werken met grote en kleine groepen. Ze heeft dan ook in de afgelopen jaren inmiddels met honderden bedrijven en particulieren groepen gewerkt. Vanuit haar passie en enthousiasme voor muziek brengt ze energie in uw team tijdens deze ukelele workshop.

Evelyn krijgt het voor elkaar om in een korte tijd de groep te enthousiasmeren, en tot een doel te werken; de deelnemers gaan weg met een vrolijk gevoel én ze hebben echt wat geleerd op die kleine, leuke ukelele!

Deze activiteit zorgt voor verbinding, luchtigheid, concentreren en focus op jezelf, maar zeker ook op elkaar. Via de manier waarop Evelyn de groep aanspreekt, ontstaat er interactie tussen de teamleden.

Tijdens de ukelele workshop krijgen de cursisten een ukelele in bruikleen (in verschillende maten en kleuren) en het cursusmateriaal wordt achteraf altijd per mail verstuurd, zodat iedereen die wil er echt een hele tijd mee vooruit kan.

De ukelele workshop van Ukelele4U is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier eens kennis te maken met een muziekinstrument, waarbij uw team ook echt iets leert en er een vrolijke herinnering bij wordt gemaakt.

Tip: maak een foto aan het einde van de ukelele workshop

U zult verrast zijn, hoe snel uw medewerkers (ook als zij geen muzikale achtergrond hebben en nog nooit een muziekinstrument hebben vastgehouden) al echt iets kunnen spelen op de ukelele. En met hoeveel plezier dat gepaard gaat. 

Er wordt aandacht besteed aan ritmes, om beurten spelen in kleinere groepen en  samenspelen. Uw team krijgt de gelegenheid om eens in een hele andere setting met elkaar te werken, op een leuke, interactieve, muzikale en gezellige manier.  Uiteindelijk wordt er naar een  eindresultaat gewerkt, waarbij de cursisten zelf en eventueel in groepjes minimaal  één song gaan spelen. Afhankelijk van uw wensen is het ook mogelijk dat groepjes naar een ukelele eindpresentatie toe werken. Vooraf kunt u in een overleg precies uw wensen hierover duidelijk maken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van extra muzikale ondersteuning door middel van een ritmebox. Mede hierdoor wordt het spelen van het resultaat als een succes ervaren.

De workshop-leidster (Evelyn) is zeer ervaren in het werken met (kleine én grote) groepen en houdt tijdens de workshop het groepsproces goed in de gaten en stuurt waar nodig bij en zorgt dat iedereen aangehaakt blijft.

  • U kunt de workshop naar uw wensen in uw programma inplannen;
  • De ukelele workshops duren anderhalf of twee en een half uur, afhankelijk van uw wensen. Een aangepaste tijd is uiteraard goed mogelijk.
  • U bepaalt zelf de locatie waar de ukelele workshop kan plaatsvinden.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan, met vermelding van de mogelijke workshop datum en groepsgrootte via info@ukelele4u.nl

De workshop is geschikt voor kleine en grote groepen. richtlijn voor het maximaal aantal deelnemers is ongeveer 30 personen per workshop.

Met muzikale en vriendelijke groet, 

Evelyn Brouwers

Ukelele4U heeft met de volgende bedrijven gewerkt

Stichting Laverhof
Logo-Woonstad-Rotterdam