Workshop Ukelele voor privé groepen 

Zoek je een leuke, gezellige activiteit om met je vrienden-/sport-/verenigings- (enz.) groepje te gaan ondernemen? Daarvoor kun je ook bij Ukelele4U terecht! Of je nou de workshop bij jou thuis wilt houden, of liever op locatie (door ons verzorgd) gaat, alles is mogelijk. 

MUZIEK voor iedereen en UKELELE voor jou!

Hoe gaaf zou het zijn om samen met je eigen groepje plezier te beleven met een ukelele workshop? Je krijgt tijdens de workshop een ukelele te leen en je krijgt een cursusboekje. Tijdens het spelen wordt je muzikaal ondersteund door middel van een ritmebox/geluidsapparatuur. Je leert de beginselen van het ukelele spelen en aan het einde van de workshop kun je minstens één lied spelen (misschien wel meer?!?!). De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. 

Via mail krijg je je desgewenst het cursusboekje (pdf) toegestuurd. En zo kun je thuis gewoon verder kunt oefenen en spelen met je ukelele. Succes en plezier verzekerd! Lees hier wat anderen van de workshop vonden. 

Heb je interesse en/of wil je meer info? Stuur dan een mailtje of bel even voor de mogelijkheden.


Tel. 06-49 71 89 05

 

Volg ons op Facebook

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn