Workshop Ukelele voor privé groepen

Zoek je een leuke, gezellige activiteit om met je vrienden-/sport-/verenigings- (enz.) groepje te gaan ondernemen? Daarvoor kun je ook bij Ukelele4U terecht! Of je nou de workshop bij jou thuis wilt houden, of liever op locatie (door ons verzorgd) gaat, alles is mogelijk. 

MUZIEK voor iedereen en UKELELE voor jou!

Hoe gaaf zou het zijn om samen met je eigen groepje plezier te beleven met een ukelele workshop? Je krijgt tijdens de workshop een ukelele te leen en je krijgt een cursusboekje. Tijdens het spelen wordt je muzikaal ondersteund door middel van een ritmebox/geluidsapparatuur. Je leert de beginselen van het ukelele spelen en aan het einde van de workshop kun je minstens één lied spelen (misschien wel meer?!?!). De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. 

Via mail krijg je je desgewenst het cursusboekje (pdf) toegestuurd. En zo kun je thuis gewoon verder kunt oefenen en spelen met je ukelele. Succes en plezier verzekerd! Lees hier wat anderen van de workshop vonden. 

Heb je interesse en/of wil je meer info? Stuur dan een mailtje (naar info@ukelele4u.nl) of bel even voor de mogelijkheden (06-49 71 89 05).