Leer deze ‘Happy Uke Song’ te spelen – Ukelele Les

Happy Uke Song!

Heeeey daar! Leuk dat je er weer bent! Ik heb vandaag een ukelele les van een ‘Happy Uke Song’. Het is een ukelele song die je nogal eens tegenkomt op internet, als je net als ik heel veel filmpjes bekijkt van andere ukelele fans over de hele wereld. Dus eerlijk gezegd, weet ik niet hoe het heet. Maaarrr het is wel heeeeel leuk om te spelen! En vandaag ga ik het je leren. Althans, ahum, daartoe doe ik een poging…

Pak je ukelele erbij en kijk naar de les hieronder en ik hoop dat je deze blije ukelele song ook kunt spelen! Als je deze les leuk vindt, wil je hem dan ‘duimen’? 🙂 En wil je hem svp delen met je vrienden, zodat iedereen deze happy uke song kan mee spelen!

Als je een vraag of opmerking hebt, hoor ik het graag van je!

Groetjes,

Evelyn

Ukelele4U

Ukelele Workshops en (Online) Ukelele Lessen

4 Responses to “Leer deze ‘Happy Uke Song’ te spelen – Ukelele Les

 • Hoi Eveline, ik ben je gratis cursus begonnen, en moet nog aardig oefenen. Ik ben er heel blij mee, ik weet waar ik kan beginnen. Ik ben 71 dus alles gaat wat trager. Maar ik blijf t proberen. Ik word er vrolijk van.

  • Hoi Anita,

   Wat super leuk! En dan word ik er weer blij van dat ik je daarmee blij kan maken!
   Heel veel plezier ermee en met je ukelele natuurlijk 😉 !!

   Groetjes,
   Evelyn

 • Hallo Evelyn
  Ik wil zo graag een cursus volgen Evelyn, het liefst deel 1 en Twee.
  Maar in plaats van ebook kan ik ook evt. De boeken kopen van deel 1/2 ?
  De reden dat ik dit zo graag wil is ik volg je op YouTube en deze staat natuurlijk ook op mijn i-pad.
  Maar mijn pc is al een paar keer gecrest , en een boek te ontvangen zou ik super vinden.
  Je geeft goed les Evelyn ik geniet steeds meer, en mijn kleinkinderen leren hier ook van ondanks hun spierziekte .
  Ik hoop op antwoord dan ga ik bestellen
  Heel veel groetjes van
  Elly

  • Hoi Elly,

   Bedankt voor je leuke bericht en je complimenten! En super dat je zo enthousiast bent geworden!
   Voor mij is het super leuk om zo’n bericht te krijgen, omdat het mij weer enorm stimuleert en bevestigt in wat ik doe, dus dank je! 🙂

   Helaas heb ik nog geen bedrukte boeken van de cursus. De enige optie hierin is op dit moment, dat je het ebook print op je eigen printer, of deze bijvoorbeeld bij een copyshop (of evt. bij iemand op het werk) laat printen.

   Let er wel op dat als je toch de cursus gaat afnemen, dat je dit via een computer doet/betaalt. Want je krijgt het Ebook in de vorm van een pdf bestand. Dit kun je daarna op de computer zetten of printen, of op een geheugenstick zetten en meenemen naar bijv. zo’n copy shop. Als je het bestand opent op bijv. je telefoon; dan is het lastig om het bestand van daaruit door te sturen naar andere apparaten, zoals je computer. Even een tip dus.

   Hoop dat het je zo toch gaat lukken!

   Groetjes en geniet van je ukelele en het spelen ervan!

   Evelyn

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: