Leer deze ‘Happy Uke Song’ te spelen – Ukelele Les

Happy Uke Song!

Heeeey daar! Leuk dat je er weer bent! Ik heb vandaag een ukelele les van een ‘Happy Uke Song’. Het is een ukelele song die je nogal eens tegenkomt op internet, als je net als ik heel veel filmpjes bekijkt van andere ukelele fans over de hele wereld. Dus eerlijk gezegd, weet ik niet hoe het heet. Maaarrr het is wel heeeeel leuk om te spelen! En vandaag ga ik het je leren. Althans, ahum, daartoe doe ik een poging…

Pak je ukelele erbij en kijk naar de les hieronder en ik hoop dat je deze blije ukelele song ook kunt spelen! Als je deze les leuk vindt, wil je hem dan ‘duimen’? 🙂 En wil je hem svp delen met je vrienden, zodat iedereen deze happy uke song kan mee spelen!

Als je een vraag of opmerking hebt, hoor ik het graag van je!

Groetjes,

Evelyn

Ukelele4U

Ukelele Workshops en (Online) Ukelele Lessen

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: