Happy Uke Song!

Heeeey daar! Leuk dat je er weer bent! Ik heb vandaag een ukelele les van een ‘Happy Uke Song’. Het is een ukelele song die je nogal eens tegenkomt op internet, als je net als ik heel veel filmpjes bekijkt van andere ukelele fans over de hele wereld. Dus eerlijk gezegd, weet ik niet hoe het heet. Maaarrr het is wel heeeeel leuk om te spelen! En vandaag ga ik het je leren. Althans, ahum, daartoe doe ik een poging…

Pak je ukelele erbij en kijk naar de les hieronder en ik hoop dat je deze blije ukelele song ook kunt spelen! Als je deze les leuk vindt, wil je hem dan ‘duimen’? 🙂 En wil je hem svp delen met je vrienden, zodat iedereen deze happy uke song kan mee spelen!

Als je een vraag of opmerking hebt, hoor ik het graag van je!

Groetjes,

Evelyn

Ukelele4U

Ukelele Workshops en (Online) Ukelele Lessen

10 gedachten over “Leer deze ‘Happy Uke Song’ te spelen – Ukelele Les”

 1. Hoi Eveline, ik ben je gratis cursus begonnen, en moet nog aardig oefenen. Ik ben er heel blij mee, ik weet waar ik kan beginnen. Ik ben 71 dus alles gaat wat trager. Maar ik blijf t proberen. Ik word er vrolijk van.

  • Hoi Anita,

   Wat super leuk! En dan word ik er weer blij van dat ik je daarmee blij kan maken!
   Heel veel plezier ermee en met je ukelele natuurlijk 😉 !!

   Groetjes,
   Evelyn

 2. Hallo Evelyn
  Ik wil zo graag een cursus volgen Evelyn, het liefst deel 1 en Twee.
  Maar in plaats van ebook kan ik ook evt. De boeken kopen van deel 1/2 ?
  De reden dat ik dit zo graag wil is ik volg je op YouTube en deze staat natuurlijk ook op mijn i-pad.
  Maar mijn pc is al een paar keer gecrest , en een boek te ontvangen zou ik super vinden.
  Je geeft goed les Evelyn ik geniet steeds meer, en mijn kleinkinderen leren hier ook van ondanks hun spierziekte .
  Ik hoop op antwoord dan ga ik bestellen
  Heel veel groetjes van
  Elly

  • Hoi Elly,

   Bedankt voor je leuke bericht en je complimenten! En super dat je zo enthousiast bent geworden!
   Voor mij is het super leuk om zo’n bericht te krijgen, omdat het mij weer enorm stimuleert en bevestigt in wat ik doe, dus dank je! 🙂

   Helaas heb ik nog geen bedrukte boeken van de cursus. De enige optie hierin is op dit moment, dat je het ebook print op je eigen printer, of deze bijvoorbeeld bij een copyshop (of evt. bij iemand op het werk) laat printen.

   Let er wel op dat als je toch de cursus gaat afnemen, dat je dit via een computer doet/betaalt. Want je krijgt het Ebook in de vorm van een pdf bestand. Dit kun je daarna op de computer zetten of printen, of op een geheugenstick zetten en meenemen naar bijv. zo’n copy shop. Als je het bestand opent op bijv. je telefoon; dan is het lastig om het bestand van daaruit door te sturen naar andere apparaten, zoals je computer. Even een tip dus.

   Hoop dat het je zo toch gaat lukken!

   Groetjes en geniet van je ukelele en het spelen ervan!

   Evelyn

 3. Hoi Evelyn.
  IK heb 3 weken terug een ukelele gekocht ortega concert ru5mm en ben je gratis les gaan volgen ,heb meteen ook les 1 besteld.
  Ben er zo mee bezig je geeft super leuk les ben er erg blij mee .
  Nu heb ik ook het virus en ben op pad geweest voor een mooiere ukelele ,heb het niet kunnen vinden.weet jij een winkel waar ze echt mooie hebben .
  GROETJES Hannie.

  • Hoi Hannie, ik weet natuurlijk niet waar je vandaan komt. Ik weet dat er in Kaatsheuvel (strings & Things) en Tilburg (Radiobeurs), A’dam/R’dam en Goes heeft natuurlijk Bax. Wie weet kun je daar iets leuks vinden? Fijn dat je er zoveel plezier aan beleeft! Groetjes, Evelyn

 4. Hoi Evelyn.
  Dank je wel voor je info, ik woon in Rhenen en ben deze week naar Bax geweest in Goes .Geweldige zaak Ik heb de Ortega eclipse cc4 en de 8 snarige kala ka_ 8-w gekocht .
  En nu de basis les oefenen gratis les heb ik gehad.
  Je geeft geweldig les .Super goed!!
  Dank je wel.

  GROETJES Hannie.

  • Wat een fijn bericht, Hannie, dank je! En dat klinkt goed, die ukes die je gekocht hebt. Gaaf een 8 snarige uke, speelt hij fijn? Groetjes! Evelyn

 5. Ja hij speeld fijn ,wel een heel ander geluid. Ik ga het eerst maar eens goed leren op de 4 snarige .

  GROETJES Hannie

 6. ja, een heel ander geluid maar wel mooi .
  Maar ik ga eerst de lessen op de 4 snarige doen dan zie ik wel verder.
  ben aan het in schrijven workshop leusden .dus tot dan
  groetjes Hannie

Reacties zijn gesloten.