De rechterhand bij Ukelele strumming: Wat doe je daar eigenlijk mee?

Heey ukelele fan!

Dus je hebt een ukelele en je wilt spelen? Die akkoorden aan de linkerhand ben je langzaam maar zeker aan het oefenen, maar wat doe je nou eigenlijk met je rechterhand? Hoe krijg je een slagje voor elkaar? Sla je aan met je duim of met je wijsvinger? En hoe hou je je hand eigenlijk?

Strumming met je rechterhand op de ukelele

In deze blog/vlog geef ik antwoord op al je vragen. Het is best lastig uit te leggen in een blog. Daarom zegt een video meer dan 1000 woorden; je moet het vooral zien hoe je je rechterhand houdt.

Ik ben benieuwd of je wat aan deze video hebt en of het je uiteindelijk lukt om met je rechterhand een slagje te maken. Weet wel dat bij alle nieuwe dingen die je leert, geldt: oefening baart kunst! Laat je nog even een berichtje achter? Waar loop je tegenaan en heb je wat aan de video?

Ik hoor het graag van je.

 

Groetjes, Evelyn


Ukelele4u

Ukelele Workshops en Ukelele (Online) Cursussen 

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: