Ukelele Speel Je Zo: Paperback Writer van de Beatles met 2 akkoorden!

Ukelele Speel Je Zo: Paperback Writer van de Beatles

Vandaag gaan we kijken naar een ander  makkelijk te spelen nummer op de ukelele, namelijk Paperback Writer van de Beatles. Je speelt het in niet meer dan maar TWEE akkoorden! Het G en C akkoord. 

Het nummer leent zich dan ook bij uitstek om de wisseling tussen de G en C akkoorden goed te oefenen. En een droge oefening ‘wisselen tussen G en C’ is natuurlijk niet echt leuk & gezellig. Hoeveel leuker wordt het als je de oefening kunt doen aan de hand van een lied? Dat is sowieso mijn uitgangspunt: je hoeft geen saaie oefeningen te doen om ukelele te leren spelen. Je kunt aan de hand van tig bekende nummers het instrument leren bespelen.

De Beatles namen dit nummer in 1966 op en werd een wereldberoemde hit. En dat met maar 2 akkoorden.

Check hier de Ukelele Speel Je Zo: Paperback Writer Ukelele – Les

Succes en vooral veel ukelele plezier!
Uke on, baby! 🙂

Groetjes!

Evelyn

Ukelele4u

Ukelele Workshops en Ukelele Cursussen

Check ook eens mijn YouTube kanaal voor nog meer filmpjes!

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: