Ukelele Les: I’m Yours van Jason Mraz | Ukelele4U

Ukelele Les van vandaag: I’m Yours van Jason Mraz 

In deze ukelele les leg ik je uit hoe je de tophit van Jason Mraz I’m Yours kunt spelen. Het is een vrij eenvoudig nummer dat je al met een paar akkoorden speelt. Ik leg je in de video uit welke akkoorden het zijn en hoe je ze het beste kunt maken op je ukelele.

Ukelele is een veelzijdig instrument, waarmee je eigenlijk alle muziek kunt spelen die je maar wilt. ‘Van huis uit’ ben ik een gitarist en ben volledig verknocht geraakt aan de ukelele. Waarom? Omdat het zo’n ontzettend leuk, laagdrempelig muziekinstrument is. Het is makkelijk te bespelen, makkelijk mee te nemen, vanwege de grootte en volume te bespelen waar je maar wilt en uitdagend genoeg om er alles op te kunnen spelen wat je maar wilt. Want ook op de ukelele worden er soms virtuoze muziekstukken gemaakt. Kijk maar eens naar deze videoclip van Kris Fuchigami. Op mijn Facebook pagina kun je nog veel meer van dit soort juweeltjes terugvinden.

Anyways, ik hoop dat je mijn videoles leuk vindt en dat je ‘I’m yours’ snel kunt meespelen. Ik wens je heel veel plezier toe!

Ukelele Les: I’m Yours

Uke ‘n Roll!   🙂

Veel muzikale groetjes!

Evelyn

Bekijk ook andere tutorials en vlogs hier

Ukelele4u

Ukelele Workshops en Ukelele (Online) Cursussen 

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: