Ukelele Les van vandaag: I’m Yours van Jason Mraz 

In deze ukelele les leg ik je uit hoe je de tophit van Jason Mraz I’m Yours kunt spelen. Het is een vrij eenvoudig nummer dat je al met een paar akkoorden speelt. Ik leg je in de video uit welke akkoorden het zijn en hoe je ze het beste kunt maken op je ukelele.

Ukelele is een veelzijdig instrument, waarmee je eigenlijk alle muziek kunt spelen die je maar wilt. ‘Van huis uit’ ben ik een gitarist en ben volledig verknocht geraakt aan de ukelele. Waarom? Omdat het zo’n ontzettend leuk, laagdrempelig muziekinstrument is. Het is makkelijk te bespelen, makkelijk mee te nemen, vanwege de grootte en volume te bespelen waar je maar wilt en uitdagend genoeg om er alles op te kunnen spelen wat je maar wilt. Want ook op de ukelele worden er soms virtuoze muziekstukken gemaakt. Kijk maar eens naar deze videoclip van Kris Fuchigami. Op mijn Facebook pagina kun je nog veel meer van dit soort juweeltjes terugvinden.

Anyways, ik hoop dat je mijn videoles leuk vindt en dat je ‘I’m yours’ snel kunt meespelen. Ik wens je heel veel plezier toe!

Ukelele Les: I’m Yours

Uke ’n Roll!   🙂

Veel muzikale groetjes!

Evelyn

Bekijk ook andere tutorials en vlogs hier

Ukelele4u

Ukelele Workshops en (Online) Ukelele Lessen