So Incredible – Ukelele Les

So Incredible op ukelele

Vandaag heb ik een ukelele les voor je van het nummer ‘So incredible’ van Ilse de Lange. Het is een lekker nummer om mee te spelen of om zelf bij te zingen.

In de video leg ik je stap voor stap uit, hoe je het nummer kunt spelen. De akkoorden die je nodig hebt zijn: F, C, Am, Dm, G en Cdim. Natuurlijk leg ik je ook uit, hoe je het nummer met je rechterhand kunt aanslaan. Met andere woorden welk slagje je speelt met je rechterhand.

Misschien heb je er wat tijd voor nodig om dit nummer te leren. Neem die tijd dan vooral ook. En je weet het: liever 5 keer 10 minuten oefenen, dan 1 keer een uur. Behalve dat je vingers misschien minder pijn doen na 10 minuten, beklijft het ook beter en zul je het nummer steeds makkelijker kunnen spelen. Dit komt omdat je door korte keren te spelen, het spiergeheugen beter ontwikkelt.

Heel veel plezier met je ukelele les van So Incredible! Zet hem op!

Groetjes!

Evelyn

 

Ukelele4U – www.ukelele4u.nl

workshops en cursussen ukelele

 

Laat hier een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJK: Bestellingsoptie Workshops tijdelijk uitgeschakeld ivm Corona situatie
In verband met de onzekere situatie rondom Corona, heb ik besloten om de betaalmogelijkheid bij de workshops tot en met juli uit te schakelen. Het is momenteel heel onzeker wanneer de workshops weer gewoon kunnen plaatsvinden. Vooralsnog zijn alle workshops tot en met eind april geannuleerd. We weten natuurlijk niet hoe het verdere verloop zal zijn. Laten we hopen dat we in het weekend van 2 mei weer ukelele kunnen spelen! Dus vanaf nu kun je een plek reserveren (betaling achteraf) vanaf 2 mei. Dat doe je door een mail te sturen naar info@ukelele4u.nl met je: 1. Datum en locatie waarvoor je wilt reserveren, 2. Je naam, 3. Je adresgegevens en 4. om hoeveel personen het gaat waarvoor je wilt reserveren. En 5. eventueel of er iemand linkshandig is. Je krijgt een bevestiging per mail en ik neem tegen die tijd contact met je op over het wel/niet doorgaan van de workshop en eventueel onder welke voorwaarden. Ik hoop dat je in goede gezondheid blijft en dat we snel weer leuke middagen gaan beleven met elkaar en met de ukelele. Hou je goed! Evelyn
%d bloggers liken dit: