Beginners 2 Ukelele Online Zelfstudie

Wil je je ukelele spel verder uitbreiden?

Dit is dezelfde cursus als Beginners 2 LIVE of ZOOM. Je werkt in deze cursus alleen en niet in een groep. Je krijgt geen begeleiding, dus volg je de cursus zelfstandig. Net zoals bijv. Het Opstapje, of Basiscursus Deel 1. Je kunt de cursus doen wanneer en zo lang je wilt. De videolessen zijn onbeperkt beschikbaar voor je. De lesbrieven vind je terug op de lespagina’s in de ledensite. Deze print je, want die heb je nodig om de videolessen te kunnen volgen. Beginners 2 kun je na Het Opstapje of na Basiscursus Deel 1 volgen. Met deze cursus verbreed en verdiep je jou ukelele spel! Er komen nieuwe op zichzelf staande technieken aan bod. Beginners 2 is de perfecte aanvulling voor iedereen die gevarieerder en beter ukelele wil leren spelen!

Je speelt al aardig wat liedjes en verschillende strum- en tokkelpatronen. De akkoorden G, C, Am, F, Dm, Em, E7 en Eb speel je met gemak en pak je vlot over.

Bij Beginners 2 leer je veel nieuwe akkoorden en technieken, zoals uitgebreidere strum/tokkelpatronen, syncopen, transponeren, belangrijke inzichten en toepassingen in muziek en vooral leuke, uitdagende en bekende popnummers.

Heb je Het Opstapje gedaan? Of Basiscursus deel 1? Dan kun je met deze cursus je ukelele spel verder verdiepen.

Wat is je beginniveau?

De beginakkoorden, zoals C – Am – F – G – Dm en Em kun je spelen en behoorlijk snel overpakken. Af en toe heb je de E7, D en Eb al eens gespeeld. Je kunt een (klein) beetje tokkelen. Basisstrumpatronen zoals N nonono en N no ono kun je al spelen.

Wat leer je bij Beginners 2?

Bij Beginners 2 leer je veel nieuwe akkoorden en technieken. Aan de hand van bekende popsongs ga je aan de slag met jouw volgende niveau. Je leert nieuwe (barré) akkoorden te spelen. Je weet met uitgebreidere strum- en tokkelpatronen wel raad en ook syncopen komen in je repertoire voor. Je snapt wat transponeren is en hoe je het kunt toepassen. Je begrijpt belangrijke inzichten en toepassingen in de muziek waardoor het ukelele spelen steeds leuker wordt.

Uiteindelijk speel je na deze cursus leuke, uitdagende en bekende popnummers en kun je jezelf een gevorderde ukelele speler noemen. Je draait je hand niet meer om voor de meeste ukelele akkoorden. Je weet zelf hoe je een strumpatroon maakt en weet de juiste technieken toe te passen. Of liedjes langzaam of snel gaan, jij kunt het na afloop van deze cursus spelen!

Een voorbeeld van een deel van een les

Deze cursus omvat 10 lessen. Voor iedere les staat een week oefentijd. Uiteraard kun je er langer over doen, of korter en je kunt later de lessen altijd nog eens herhalen.

De videolessen zijn uitgebreid en duren meestal tussen de 30 en 60 minuten. Tijdens de les oefen je mee, en het is de bedoeling dat je de instructie (het huiswerk) gaat inoefenen in de week die daarna komt. Bij de volgende les wordt er namelijk altijd eerst teruggeblikt op het huiswerk van de vorige keer. Daarna komt de nieuwe instructie pas weer aan bod.

Het is bijna alsof je live bij de les aanwezig bent!

Evelyn probeert je op een zo’n positief mogelijke manier te motiveren en stimuleren tijdens de les.

Didactische opbouw en doelen

Beginners 2 is een door Evelyn zelf ontwikkelde ukelele cursus en heeft een uitstekende didactische opbouw.

Hierdoor leer je op de juiste manier ukelele spelen en krijg je goede tips en aanwijzingen.
Aan het einde van deze cursus ben je een gevorderde ukelele speler met voldoende muzikale kennis en speel jij met gemak ook de lastigere akkoorden en strumpatronen.

Let op: er komen een paar onderdelen uit Basiscursus deel 1 ook voor in deze cursus. Echter, deze worden vaak aangevuld met nieuwe onderdelen in de les. De Live en Zoom cursisten die hiermee te maken hebben gehad, gaven aan dat dit voor de algehele cursus niet echt storend was.

Inclusief online Lesmateriaal (zelf printen)

Ik wil deze Beginners 2 Ukelele Cursus volgen!

Geen € 197,- Maar 117,-