Beginners 1 – Ukelele Groepsles – LIVE

Wil je ukelele leren spelen?

Dé ideale beginnerscursus om ukelele te leren spelen

Je leert de beginselen van het ukelele spelen, vanaf het begin dus

Misschien speel je een klein beetje ukelele, of misschien heb je nog nooit een ukelele eerder aangeraakt

Dan zit je hier goed.

Inmiddels zijn de groepslessen van Ukelele4U in Berlicum/Schijndel alweer enkele jaren een begrip in de omgeving.

Wat is je beginniveau?

Bij Beginners 1 leer je in groepsverband de basisbeginselen van het ukelele spelen. De cursus is bedoeld voor mensen (volwassenen) die nooit of weinig ukelele gespeeld hebben. Je hebt wel een eigen ukelele en je leert aan de hand van leuke, bekende (pop)liedjes ukelele spelen.

Wat leer je bij Beginners 1?

Je leert de belangrijkste begin-akkoorden. Je leert op een heldere, duidelijke manier hoe je diverse strumpatronen (speelt en hoe je ze muzikaal gebruikt. Je leert de beginselen van tokkelen en hoe je je ogen, oren, handen en lijf het beste kunt laten samenwerken. Je begrijpt wat je aan het doen bent.

Er is veel aandacht voor speeltechnieken; voor zowel de rechter- als de linkerhand. We werken m.b.v. leuke, herkenbare songs. En na de cursus kun je al behoorlijk ukelele spelen

Je krijgt wekelijks live lessen in Schijndel én uitgebreide online videolessen (op een besloten groepspagina). Op deze manier kun je jouw lesstof extra goed oefenen én je kunt deze later thuis terugkijken! Dit is een unieke werkwijze en zul je niet zo heel vaak bij vergelijkbare cursussen terugvinden!

Daarnaast is het samen spelen in een groep natuurlijk ook nog eens super gezellig. Je leert met en van elkaar. Dit werkt enorm motiverend. En zoals al eerder beschreven; Evelyn werkt altijd zoveel mogelijk op maat; geeft iedereen zoveel mogelijk aandacht. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders niveau en leerpunten, maar wel binnen de mogelijkheden en grenzen van de groep.

Wil je meedoen? Meld je dan aan!

Let wel op: er zijn beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang met je aanmelding.

LIVE Groepslessen op maandagmiddag

De leslocatie is in Schijndel. Het locatieadres krijg je bij je aanmelding doorgegeven.

Lestijd:
14.30-15.45: Beginners 1

Lesdata 2024 (maandagmiddag):

29 januari

5 februari

19 februari

26 februari

4 maart

11 maart

18 maart

25 maart

8 april

Prijs: € 197,– inclusief: live groepslessen: cursus Beginners 1, toegang tot alle bijbehorende online lessen, en lesmateriaal. Dit dien je zelf vooraf aan iedere les te printen. Of betaal in 3 termijnen van € 69,- Vermeld dan bij je aanmelding dat je in termijnen wilt betalen.

De cursus omvat dus 9 Live Lessen én je hebt toegang tot de Online 9 Lessen en 1 Bonusles in de ledensite omgeving (onbeperkte toegang).

De lessen duren 5 kwartier, een optimale lesduurtijd.
Daardoor heb je ruim de tijd om alle lesstof door te nemen, te spelen, vragen te stellen enz.

Persoonlijke aandacht

Evelyn weet als geen ander om jou de juiste technieken aan te leren en te motiveren zodat je elke keer met plezier naar de nieuwe les toegaat. Je krijgt veel persoonlijke aandacht voor je speeltechniek en je muzikale ontwikkeling.
Je speelt samen in een groep mensen. Dit vergroot het plezier in spelen en je zult merken dat je door de aanwezigheid van anderen weer andere nieuwe dingen leert. Naast deze Live Groepslessen krijg je direct wanneer je je aanmeldt, toegang tot de bijhorende videolessen

Didactische opbouw en doelen

Beginners 1 Groepslessen i.c.m. de videolessen is door Evelyn zelf ontwikkeld en heeft een uitstekende didactische opbouw
Deze videolessen horen bij de lessen en zijn volledig ondersteunend én met opnieuw uitgebreide uitleg

Hierdoor leer je op de juiste manier ukelele spelen en krijg jij je persoonlijke aanwijzingen
Je kunt aan het einde van de cursus al veel liedjes op de ukelele spelen. Je speelt en pakt de geleerde akkoorden vlot over. Je speelt aan het einde van de cursus verschillende strum- en tokkelpatronen, waardoor je vlot en gevarieerd ukelele kunt spelen.

Inclusief online Lesmateriaal (zelf printen)
Max. 7 deelnemers per groep
Deze cursussen zijn voor volwassenen, min. leeftijd 16 jaar

Locatie: Schijndel

Meld je aan

Meld je hier aan met je naam en adres: