De Zoom Cursussen

Zoomcursussen

De afgelopen tijd zijn we weer druk geweest met de Zoom Cursussen

De groep Beginners 1 zijn met nul ukelele ervaring gestart en nu we een paar maanden verder zijn, spelen ze met veel plezier allerlei nummers op hun ukelele en zij zijn nieuwsgierig naar de vervolgcursus, die in september van start gaat.

Ook Beginners 2 hebben veel geleerd tijdens hun cursus. Zij hebben de stap gemaakt van net beginners af naar allround leren spelen. Er zijn veel verschillende strumpatronen en technieken aan de orde geweest, waardoor zij nu veel meer nummers kunnen spelen. Maar ook veel vlotter, veel meer akkoorden, strumpatronen en flair. Ze hebben zichzelf met deze cursus weer een flinke stap verder gekregen.

Veel mensen ervaren de Ukelele Zoomcursus alsof we ‘live’ met een groep en bij elkaar ons geweldige instrument leren bespelen. Veel voordelen worden genoemd, de lessen worden als prettig ervaren, cursisten vinden het prettig dat allerlei technieken heel goed in beeld gebracht kunnen worden. Eigenlijk is dit zelfs een enorm voordeel t.o.v. live les; omdat bij de Zoom iedereen in één oogopslag ziet wat de bedoeling is en direct kan bijstellen. 

 

De cursisten van de Gevorderden cursus hebben ook dit ook inmiddels afgerond. En oh wat hebben deze cursisten weer veel geleerd! Deze cursisten hebben zichzelf naar weer een hoger level getild. Toppers zijn jullie!

De nieuwe Zoomcursussen zullen in september/oktober weer van start gaan. Daarvoor ben ik heel erg druk bezig met vernieuwing van de website; we hebben iets geweldigs in petto! We zijn achter de schermen druk bezig met dit gloednieuwe project, dat je niet wilt missen. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.