Gratis Proefcursus Ukelele Leren Spelen – Les 7

Heey ukelele fan!

We zijn vandaag bij de laatste les aangekomen! Goed bezig jij! Ondertussen heb je best al wat beginselen van het ukelele spelen geleerd. Ik hoop dat je de lessen goed hebt kunnen volgen.

Met de akkoorden die je in deze proefcursus geleerd hebt, kun je al een aantal liedjes spelen. Dat is natuurlijk wel gaaf. Maar als ze allemaal een beetje hetzelfde klinken; je weet niet zo goed hoe je een ritme moet spelen, dan wordt het natuurlijk ook snel saai. 

In mijn cursussen leer je echt ukelele te spelen! En als gediplomeerd muziekdocent kan ik jou precies de juiste technieken aanleren. Op een zodanige manier dat het leuk, makkelijk en laagdrempelig is. Én dat je ukelele spel goed en gevarieerd klinkt!

Om meer verdieping te krijgen en nu verder te gaan, heb ik een leuke vervolg cursus voor je klaarstaan.

Mijn methode is succesvol en doeltreffend gebleken. De stappen zijn klein, en gaandeweg wordt jouw ukelele spel alleen maar beter. Veel cursisten gingen je al voor.

Dus wat houd je nog tegen? Start vandaag nog met jouw nieuwe hobby op de ukelele!

Bekijk de laatste les en het bijbehorende deel van het Ebook pak daarna snel die 5% korting op een beginnerscursus mee! (zie Ebook, deel 7)

Veel plezier!

Groetjes, Evelyn


Les 7

Klik op het plaatje en download het zevende deel van je Ebook. Bewaar het op je pc/laptop of tablet. Print het daarna uit, zodat je de les kunt gebruiken tijdens de videoles.

Hier is het zevende deel van je Ebook

Eerst even je ukelele stemmen

Video Les 7:


Ja! Ik wil ukelele leren spelen als een pro!

Begin dan vandaag nog met beginners ukelele cursus Het Opstapje.

Je leert heel eenvoudig en op de leukste manier ukelele spelen. Klik gauw op het plaatje en zie hoe ik jou in enkele weken de sterren van de hemel laat spelen!

Pak nu je 5% korting op Het Opstapje (kijk in je Ebook, deel 7 voor de code)

Het Opstapje - in kleine stapjes ukelele leren spelen

Dit vinden cursisten van het Opstapje:


Voordeelpakket: je eigen ukelele, stemapparaat én twee cursussen!

Kies voor de beste start: De Ukelele StartKIT. Hiermee heb je een alles in één pakket: een ukelele, stemapparaatje, en twee succesmethodes om goed ukelele te leren spelen. Deze decemberaanbieding is beperkt geldig. Kijk snel of dit iets voor jou is of geef het als decembercadeau aan iemand anders.