Gratis Proefcursus Ukelele Leren Spelen – Les 2

Heeey aanstormend ukelele talent 🤗👏 👏 👏🎶

Een vraag die mensen mij regelmatig stellen is, kan iedereen makkelijk ukelele spelen en er is er een leeftijd aan gebonden?

Ik denk dat iedereen ukelele kan leren spelen

De grootste reden waarom het ukelele spelen uiteindelijk wel of niet lukt is: 

Motivatie en Doorzettingsvermogen. 

Pak je het meteen goed aan of geef je na 1 of 2 keer al op? Het allerbelangrijkste om ukelele te leren spelen is nl. oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Voor iedereen, op elk niveau.

Of je nou wilt (wilde) leren schrijven, een muziek instrument wil beoefenen, autorijden, zingen… Bij alles geldt dat je moet herhalen , oefenen, repeteren of moet trainen.  Oefening baart kunst 🤗

Dus doe je met me mee? Ga je ervoor?

Kom, dan gaan we samen aan de slag!

Groetjes,

Evelyn


Les 2

Klik op het plaatje en download het tweede deel van je Ebook. Bewaar het op je pc/laptop of tablet. Print het daarna uit, zodat je de les kunt gebruiken tijdens de videoles.

Hier is het tweede deel van je Ebook

En onthoud, dat je altijd eerst je ukelele stemt voordat je begint te spelen. Hoe dat moet, zie je hier:

Video Les 2:


Voordeelpakket: je eigen ukelele, stemapparaat én twee cursussen!

Kies voor de beste start: De Ukelele StartKIT. Hiermee heb je een alles in één pakket: een ukelele, stemapparaatje, en twee succesmethodes om goed ukelele te leren spelen. Deze decemberaanbieding is beperkt geldig. Kijk snel of dit iets voor jou is of geef het als decembercadeau aan iemand anders.

Wil je al direct starten met de Beste Online Ukelele Cursus?

Start dan vandaag nog met Het Opstapje.

Je leert heel eenvoudig en op de leukste manier ukelele spelen. Klik gauw op het plaatje en zie hoe jij in enkele weken tijd de sterren van de hemel kunt spelen!

Het Opstapje - in kleine stapjes ukelele leren spelen