Masterclass Ukelele Leren Spelen – met Begeleiding

Masterclass Ukelele bij Ukelele4U – Is dat iets voor jou?Masterclass ukelele spelen

De Masterclass ukelele kun je volgen in de provincie Utrecht, Noord Brabant en Zuid-Holland, op woensdagen (zie exacte data per cursusplaats hieronder) Maximaal 12 plaatsen per locatie.

Inclusief Basiscursus ‘Ukelele Speel Je Zo – Deel 1’ 

In deze Masterclass Cursus krijg je de kans om de ukelele te leren spelen!

Voor wie is deze cursus?

Ja! Je wilt gewoon ukelele leren spelen! Als je dan al eens een workshop ukelele hebt gevolgd, of je hebt zelf een ukelele en daarmee heb je jezelf een aantal akkoorden aangeleerd (meestal C, F, Am en G).

En je wilt verder en meer leren op de ukelele! Dat kan met deze Masterclass; je leert op een makkelijke en snelle manier een muziekinstrument spelen. En dat onder begeleiding! Bij aanvang van de cursus zorg je zelf voor een ukelele.

Wat krijg je allemaal en wat ga je leren?

Je leert onder begeleiding nieuwe akkoorden, technieken voor de rechterhand, technieken voor de linkerhand, tabulatuur. Je leert in een groepje samen, dus behalve dat het gezellig is, werk je ook regelmatig met een groepsgenoot aan een bepaald lesonderdeel. Het samen zijn en spelen in een groep werkt stimulerend en motiverend en is natuurlijk ook nog eens sfeerverhogend.

Basiscursus ‘Ukelele Speel Je Zo – Deel 1’

De kern van de Masterclass draait om de lessen van de Basiscursus ‘Ukelele Speel Je Zo – Deel 1’. Je krijgt dit 15-delig lessenpakket in de vorm van een Ebook én de bijbehorende videolessen, die je in de ledensite kunt bekijken. Je kunt ze voor onbeperkte tijd bekijken, dus ook nadat de Masterclass afgelopen is, kun je de video’s blijven raadplegen!

Leren in groepsverband

De unieke combinatie van Ebook en Videolessen, gecombineerd met live begeleiding zorgt ervoor dat je optimaal kunt leren ukelele spelen. Je leert op eigen niveau en interesse nieuwe akkoorden spelen, melodie-lijnen via tabulatuur, tokkelen en aanslag ritmes van de rechterhand. Maar het leuke ervan is, dat je het geleerde kunt verwerken in de groep; als je iets niet helemaal gesnapt hebt, krijg je nu alle mogelijkheid om je techniek bij te werken. En dan is er het samenspelen; je gaat in tweetallen samen onderdelen voorbereiden en in de groep verwerken. Samenspel en het na elkaar spelen zorgt ervoor dat er veel variatie ontstaat in de lesonderdelen van de Masterclass.

Begeleiding op maat

Samen bepalen we je leerweg; jij leert ukelele spelen met jouw mogelijkheden en in jouw tempo. Daarvoor krijg je ook persoonlijke professionele begeleiding tijdens de Masterclass-middagen! Door de afwisseling in werkvormen vliegen die middagen ook nog eens om.

Heb je nog vragen over de Masterclass?

Als je nog vragen of opmerkingen hebt over de Masterclass, neem dan gerust contact met me op. Je kunt altijd bellen (0649718905) of mailen (info@ukelele4u.nl); ik neem de tijd voor je om je vragen goed te beantwoorden.

 

Masterclass is in 3 regio’s/provincies te volgen

Er is een cursus Masterclass Ukelele te volgen in de provincies Utrecht, Noord Brabant en Zuid Holland

Groetjes en misschien wel tot september!

Evelyn

 

Dus, voor wie? Voor iedereen die al kennis heeft gemaakt met de ukelele, doordat je een workshop hebt gevolgd of doordat je zelf al wat basisakkoorden hebt geleerd (vaak C – F – Am en G akkoorden). Je wilt graag de ukelele verder leren bespelen; meer akkoorden, rechterhand (aanslag) technieken, linkerhand technieken, je krijgt professionele begeleiding.

Waar? 

UTRECHT:

 • Waar? In de studio van ’t Koetshuys, Lopikerweg Oost 164, 3412 KH Lopikerkapel (vlakbij IJsselstein)
 • Wanneer? WOENSDAG 19 september, 17 oktober, 14 november, 19 december en 2018 en 16 januari 2019
 • Tijd? 14.30-17.30 uur 
 • KLIK HIER om naar de inschrijfpagina te gaan

NOORD BRABANT:

 • Waar? In Berlicum,  – in de bovenzaal van de Gouden Leeuw, Hoogstraat 64, Berlicum (vlakbij Den Bosch)
 • Wanneer? WOENSDAG 5 september, 3 oktober, 31 oktober, 28 november en 2018 en 9 januari 2019
 • Tijd? 13.00 -16.00 uur
 • KLIK HIER om naar de inschrijfpagina te gaan

ZUID HOLLAND:

 • Waar? In Sliedrecht – CreaCentrum Sliedrecht, Maaslaan 6a, Sliedrecht
 • Wanneer? WOENSDAG 12 september, 10 oktober, 7 november, 12 december en 2018 en 30 januari 2019
 • Tijd? 13.00 -16.00 uur
 • KLIK HIER om naar de inschrijfpagina te gaan

Kosten

Voor de hele cursus MASTERCLASS UKELELE (5 maanden) inclusief Basiscursus ‘Ukelele Speel Je Zo – deel 1’ Ebook én toegang tot videolessen: € 249,00

 

Korting!

Ontvang korting door je hier rechtstreeks aan te melden en in één keer te  betalen via de bestelknop. Dan ontvang je de cursus voor 235 euro!

Betalen in termijnen

Je kunt de cursus ook in 4 maandelijkse termijnen betalen, van 62,25 per termijn. Stuur daarvoor een mailtje naar info@ukelele4u.nl met je naam, adres en aanmelding en vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Masterclass Najaar 2018 en vermeld de LOCATIE waar het om gaat. 

 

Let op bij betaling in één keer: na betaling krijg je een overzicht met daarop de downloads van het Ebook én het toegangsticket voor de Masterclass. Download deze beide en neem het ticket mee naar de eerste Masterclass. Tijdens de eerste les van de Masterclass krijg je een (zwart-wit) kopie van het Ebook dat je ook gedownload krijgt. Dus je hoeft het niet persé zelf te printen.

Tip: Doe de betaling en download bij voorkeur op een computer. Je krijgt namelijk direct het Ebook gedownload (je hebt maar 1 mogelijkheid om te downloaden). Vanuit je computer is het makkelijker om het Ebook op andere mobiele apparaten te zetten dan andersom. Bekijk hiervoor de instructievideo onder de foto’s hieronder.