Gratis Proefcursus Ukelele Leren Spelen – Les 1

Heey daar!

Super leuk dat je je hebt aangemeld voor deze Gratis Startcursus Ukelele leren spelen! 

In deze cursus geef ik je een eerste aanzet en start om ukelele te leren spelen. Ik wil jou helpen om je instrument te leren kennen en de eerste noten uit je heerlijke instrument te krijgen! 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om de ukelele te leren spelen! En daarmee wil ik jou helpen door middel van deze gratis startcursus ukelele leren spelen aan te bieden.

Let’s do it!

Ik ben Evelyn – Jouw ukelele docent

Heel even mezelf netjes voorstellen 😊. Ik ben Evelyn Brouwers van Ukelele4U. Ik ben jouw ukelele docent. In video 1 vertel ik je wat over mijn achtergrond en leg ik uit welke ukeleles er makkelijk te bespelen zijn. In video 2 van deze les gaan we daadwerkelijk aan de slag met de cursus.

Have fun met de cursus!

Evelyn


Les 1

Klik op het plaatje en download het eerste deel van je Ebook. Bewaar het op je pc/laptop of tablet. Print het daarna uit, zodat je de les kunt gebruiken tijdens de videoles.

Hier is deel 1 van je Gratis bijbehorende Ebook

Je krijgt van mij de komende 7 dagen iedere dag een deel van het Ebook dat bij deze cursus hoort. Aan het einde van de cursus heb je dus je Ebook compleet. Print het elke dag uit, voordat je aan de les begint, want je hebt het nodig bij iedere videoles. Veel plezier!

Videoles 1.1:

Videoles 1.2, zo stem je je ukelele:

Videoles 1.3:

Wil je meteen aan de slag maar heb je nog geen ukelele?

Kies dan voor de beste keus: De Ukelele StartKIT. Hiermee heb je een alles in één pakket: een ukelele, stemapparaatje, en twee succesmethodes om goed ukelele te leren spelen. Deze decemberaanbieding is beperkt geldig. Kijk snel of dit iets voor jou is of geef het als decembercadeau aan iemand anders.