Je hebt nu toegang tot de Gratis Ukelele Proefles ‘Feliz Navidad’

Begin hier snel met je Gratis Proefles!

Te gek dat je aan de slag gaat met Feliz Navidad! Het is een hartstikke leuk Kerstnummer natuurlijk om je familie en vrienden mee te verrassen deze kerst.

Als je C, Am, F en G kun spelen, dan is deze les leuk om te doen. Als je deze akkoorden nog niet zo kent, zorg er dan in ieder geval voor, dat je de basisakkoorden een beetje oppoetst voordat je begint met deze les. En dat heb je natuurlijk zo gedaan.

Hieronder vind je dus de videoles terug. Dit is exact dezelfde les als die je terugvindt in de Christmas Songs Ukelele Cursus. Onder de videoles vind je dan ook de pdf van de lesbrief terug, zoals hij uit het cursusboek komt, die bij de Christmas Songs Ukelele Cursus hoort. Het is handig om de lesbrief even te printen, voordat je met de les gaat beginnen.

Ik wens je heel veel plezier met deze les en natuurlijk wens ik je alvast heerlijke feestdagen toe.

Groetjes, Evelyn

Speciale Feestdagen Aanbieding

Jij kunt nu extra profiteren van de Speciale Feestdagen Aanbieding: je ontvangt 10 euro korting! De Christmas Songs Ukelele Cursus ontvang je dan voor 57 euro ipv 67 euro. Deze kortingscode geldt tot en met 24 december. Gebruik hiervoor de kortingscode: Xmas22Uke

Je kunt nu hier je Gratis Proefles bekijken:

Download hier de gratis lesbrief die bij deze les hoort,

zodat je Feliz Navidad nóg makkelijker kunt leren spelen:

Bekijk hier de hele Christmas Ukelele Cursus:

kortingscode: Xmas22Uke