fbpx

Groepslessen Ukelele – Omgeving Den Bosch

Ukelele Leren Spelen in Middelrode

Op dinsdagavond zijn er groepslessen in De Moerkoal, Middelrode (8 km vanaf Den Bosch). Er is een mogelijkheid om je aan te melden voor zowel de Beginners 1 en Beginners 2 cursus.

Ukelele Spelen in Den Bosch door Ukelele4U

Beginners 1 Ukelele Cursus

In 10 lessen leer je in groepsverband de basisbeginselen van het ukelele spelen. Deze cursus is bedoelt voor mensen (volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar) die nooit of weinig ukelele gespeeld hebben. Je hebt wel een eigen ukelele en je leert aan de hand van leuke, bekende (pop)liedjes ukelele spelen. Je leert de eerste akkoorden, verschillende strumpatronen enje krijgt veel aandacht voor techniek; voor zowel de rechter- als de linkerhand.

De lessen worden gegeven door Evelyn Brouwers, ervaren ukelele docente, bekend van YouTube en Workshops Ukelele door het land.

Beginners 2 Ukelele Cursus

Beginners 2 gaat verder daar waar beginners 1 is geëindigd. De beginakkoorden, zoals C – Am – F – G – Dm kun je al wel spelen en redelijk snel overpakken. Er wordt zoveel mogelijk op maat gewerkt met de groep en mede afhankelijk van de vraag van de groep gaan we verder met nieuwe akkoorden en strumpatronen te verkennen en te leren spelen. Steeds aan de hand van leuke, bekende popsongs. Doordat je steeds meer akkoorden leert, kun je ook steeds uitgebreidere (pop)songs spelen.

De lessen worden gegeven door Evelyn Brouwers, ervaren ukelele docente, bekend van YouTube en Workshops Ukelele door het land.

Voor beide cursussen geldt, dat het samen spelen in een groep super gezellig is. Je leert met en van elkaar. En zoals al eerder beschreven; Evelyn probeert zoveel mogelijk op maat aandacht te geven en rekening te houden met ieders niveau en leerpunten.

Heb je interesse? Meld je dan aan!

De inschrijving voor beide cursussen is inmiddels gesloten. Naar alle waarschijnlijkheid gaan beide cursussen opnieuw gegeven worden en zullen starten rond september 2020. De precieze tijden vind je t.z.t. op deze pagina. Weet je nu al dat je wel mee wil doen met één van deze twee cursussen, meld je je dan alvast aan via onderstaand mailadres, dan kom je direkt (bovenaan) op de lijst te staan. De inschrijvingen worden op tijdsvolgorde van aanmelden genoteerd, maximaal 15 deelnemers.

De cursus:

10 lessen van 1 uur
In de Moerkoal, Berlicum
Dinsdag avond
Beginners 2: 19.15-20.15 uur en
Beginners 1: 20.30-21.30 uur
Kosten: 125 euro
Incl les materiaal, je brengt je eigen ukelele mee
Max. 15 plaatsen per cursus

De lesdata:

di. 18 febr.
di. 25 febr.
di. 3 maart
di. 10 maart
di. 17 maart
di. 24 maart
di. 31 maart
di. 7 april
di. 14 april
di. 21 april
di.12 mei

Meld je aan!

Lijkt het je leuk om met een groep wekelijks aan de slag te gaan met je ukelele? Heb je voldoende tijd tussen de lessen door om thuis het geleerde ook toe te passen? Meld je dan aan!

Stuur een mail naar: info@ukelele4u.nl

En vermeld hierin je:

  • (voor- en achter) Naam,
  • Leeftijd,
  • Mailadres,
  • Adres en
  • Telefoonnummer.

Vermeld ook even voor welke Cursus je je wilt inschrijven:

Beginners 1 of Beginners 2

Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail met zo snel mogelijk de laatste details; zoals de precieze tijd en een bevestiging van de genoemde data.

Zie ik je bij de Ukelele Cursus?

Voor vragen en info kun je me altijd mailen naar:

info@ukelele4u.nl