Audrey & Evelyn

Audrey & Evelyn

Allround muzikaal duo – voor al uw feesten & evenementen

Vraag vrijblijvend informatie aan en reserveer snel

Audrey & Evelyn, het ultieme muziekduo met jarenlange ervaring! 

vanaf € 550

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag viert, zij zorgen voor de perfecte sfeer met hun veelzijdige repertoire.

Van tijdloze klassiekers tot rock, van The 80’s tot hedendaagse hits, Audrey en Evelyn zijn van alle markten thuis en weten precies hoe ze het publiek kunnen betoveren. 

Met hun harmonieuze stemmen en meeslepende muziek maken ze van elk evenement een onvergetelijke ervaring. 

Boek Audrey en Evelyn vandaag nog en laat je feest stralen!

Met haar betoverende en warme stem neemt Audrey Smits je mee op een bijzondere muzikale reis. 
Als een gepassioneerde zangeres, songwriter en muziekcoach, omarmt Audrey behalve de muziek, ook haar liefde voor de natuur en spiritualiteit.
Ze heeft de hele wereld rondgereisd met haar muziek. 
Audrey heeft rondgetoerd en gewerkt met de internationale groep ‘Up With People’, heeft opgetreden met Corry Konings, Karin Bloemen, toerde door Nederland met de theatertour ‘Country Music Hall of Fame’ en heeft 2 solo albums gemaakt, genaamd ‘Vivid’ en ‘Audromia’.

Meer info : audreysmits.com 

Wie is Evelyn Brouwers?

Evelyn heeft haar roots in de rock ’n roll en eighties popmuziek. Al vroeg was ze gek op muziek van Elvis, maar ook van alle hits uit de jaren tachtig. Dit heeft haar hele verdere muzikale carrière danig beïnvloed. Ze is op twaalf jarige leeftijd al begonnen met zingen en het spelen van gitaar, later kwam daar elektr. gitaar, basgitaar, piano en ukelele bij. Ze heeft inmiddels zo’n vijfentwintig jaar met haar popbands (die ze zelf geformeerd heeft) en andere muzikale (RTL4) projecten op het podium gestaan. Zowel zingend als zingend met gitaar of ukelele.

Zij heeft haar haar eigen bedrijf Ukelele4U waarbij ze aan vele cursisten in Nederland en België online en offline ukelele les geeft.

Het zingen en entertainen zit Evelyn in haar bloed. “Er is dan ook niks leukers dan van je passie en hobby je werk te kunnen maken!”

Meer info: ukelele4u.nl

Muziek

Calm after the storm – Perfect – Suspicious Minds – When ur gone – Flowers – I love rock ’n roll – Lieveling – Engelbewaarder

From this moment on – Hoe – Ai se tu – Denis – Radio – Texas hold m – Smoorverliefd – Zoutelande

“Toen Audrey en Evelyn op ons bedrijfsfeest optraden, was het een groot succes. 

Hun mooie stemmen en veelzijdige repertoire creëerden de perfecte sfeer, waardoor het evenement memorabel werd voor alle aanwezigen. 

Hun professionele optreden en aanstekelijke energie maakten van de avond een groot succes. We kunnen hen niet genoeg aanbevelen voor toekomstige evenementen!” 

H. Brumsma

Waardering: 5 uit 5.

“Audrey en Evelyn waren de kers op de taart van ons familiefeest. 

Een perfecte mix van luisteren en dansen. Bedankt voor een onvergetelijke avond!” –

Elly

Waardering: 5 uit 5.

“Audrey en Evelyn hebben ons jaarlijks feest in de tent in het centrum tot leven gebracht met hun fantastische optreden. 

Hun muziek vulde de ruimte met vreugde en energie, waardoor iedereen werd meegesleept in de feeststemming. 

Vanaf het moment dat ze begonnen te zingen, wisten ze de menigte te betoveren en zorgden ze voor een onvergetelijke avond. 

Hun talent en enthousiasme waren de perfecte toevoeging aan ons evenement!”

K. Lijsten

Waardering: 5 uit 5.

“Audrey en Evelyn’s optreden op de jaarmarkt was geweldig! Hun harmonieuze stemmen pasten perfect bij elkaar en hun muziek was herkenbaar voor iedereen in het publiek.”

C. van Wageningen

Waardering: 5 uit 5.

“De verrassingsoptreden die we onze ouders cadeau gaven, overtrof al onze verwachtingen! Audrey’s gevoelige stem en Evelyn’s meeslepende gitaarspel zorgden voor een onvergetelijke ervaring. De afwisseling tussen de twee zangeressen was verfrissend en we kijken al uit naar de volgende keer dat we hen kunnen zien optreden!” – 

Fam. v Wijk

Waardering: 5 uit 5.

Audrey & Evelyn boeken voor uw evenement?